tag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post5797683114723451401..comments2023-10-23T09:59:52.826-07:00Comments on rongybaba konyha: HAJDINAPÁSTÉTOMagneshttp://www.blogger.com/profile/05068386850448083031noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post-58145841479347570772010-01-28T12:51:31.691-08:002010-01-28T12:51:31.691-08:00Köszönöööm!Köszönöööm!Szentpyrhttps://www.blogger.com/profile/00483903509876955729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post-44439540137085758872010-01-27T13:44:16.171-08:002010-01-27T13:44:16.171-08:00Most éppen rapunzelt használok, régebben dm-es Aln...Most éppen rapunzelt használok, régebben dm-es Alnaturát. mindkettőben 15% a só (a fűszerek viszont teljesen mások, de nekem mindkettő tetszik).<br />Azelőtt otthon olyan zöldfűszerkeveréket vettem ízesítésre, amiben nem volt só. Fél kg-s kiszerelés és egy ronda boszi lovagolt az elején, nem emlékszem a nevére. na majd otthon megint veszek olyat, ha látok:)<br />Sokszor jól jön, pl. az ilyen pástétomokba szerintem kell egy kevés intenzívebb íz, mert hidegen esszük...<br />Remélem, nektek is tetszik majd:)agneshttps://www.blogger.com/profile/05068386850448083031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post-83515159698188542132010-01-26T04:20:17.568-08:002010-01-26T04:20:17.568-08:00pont ilyen receptet/eket keresek! köszi!!! milyen ...pont ilyen receptet/eket keresek! köszi!!! milyen fűszersót tettél bele?Szentpyrhttps://www.blogger.com/profile/00483903509876955729noreply@blogger.com