tag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post7050665922646875079..comments2023-10-23T09:59:52.826-07:00Comments on rongybaba konyha: PÜSPÖKKENYÉRagneshttp://www.blogger.com/profile/05068386850448083031noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post-3404003934223952472008-02-04T04:49:00.000-08:002008-02-04T04:49:00.000-08:00Én gyerekkoromból emlékszem, hogy a cukros tojásfe...Én gyerekkoromból emlékszem, hogy a cukros tojásfehérje is jól habbá verhető, de csak később jutott eszembe, hogy úgy kéne csinálnom. Mindenesetre a cukor+liszt+minden más sorrend is tökéletesen működött.Alihttps://www.blogger.com/profile/01607764193337511217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-939849587224514353.post-57271044169381907942008-02-02T21:07:00.000-08:002008-02-02T21:07:00.000-08:00Ugyanúgy készítem mint a piskótát.Először kemény h...Ugyanúgy készítem mint a piskótát.Először kemény habbá verem a fehérjét a cukorral,majd a minden finomságot összekeverve a liszttel(állítólag akkor nem süllyed le a sok hozzávaló a süti aljára)keverem óvatosan a habba,és a végén az olvasztott vajat.Sziasztok,pusziCsillaUnknownhttps://www.blogger.com/profile/03569520225110865169noreply@blogger.com