
3 bögre folyadék (víz, vagy pl. 1 tej + 2 víz stb.)
méz
+
fűszerek, (aszalt) gyümölcsök, magvak

Beteszem az előmelegített sütőbe kb. 170 fok, fél órág befedve sütöm, ha ekkora nem szívja még magába a vizet, akkor fedő nélkül még 5-10 perc, ha kihűt, szeletelhető.



5 megjegyzés:
Ha van egy szabad perced, nézz be hozzám, vár egy kis meglepetés :)
Na, most derül ki, hogy Dulmina megelőzött... Nem baj! Az én díjam is hozzátok ment: http://szoszmosz.blogspot.com/2008/08/ilkuchttl-kaptam-ma-ezt-djat-aki-ezek.html
Szilvával, mandulával, fahéjjal sütöttem meg. Osztatlan sikert aratott a cserkésztáborban - bár ott bármilyen édesség elfogyna :-) De tényleg finom volt, én is megkóstoltam. És szinte semmi munka nem volt vele! Köszi a receptet! :-)
Livi, tudom. reggel olvastam:)))
Üdvözöllek ismeretlenül is. Mária vagyok.
Én a szilvalekvárt rásütöttem a tepsiben ( persze a sütés vége felé kentem csak meg ), aranymazsolát tettem bele, csoda finom és egészséges. Legnagyobb bajom, hogy most már nincs szilvalekvárom. Meg kellene tanulni főzni szilvalekvárt?
Megjegyzés küldése