2010. november 9., kedd

ÁRPÁVAL TÖLTÖTT HOKKAIDO

1 bögre hántolt árpát megfőztem 2 bögre natur "vegavarázs" ételízesítővel, amikor készen lett, sóztam, ízesítettem lestyánnal és csomborral.
A tök kalapját levágtam, a magokat kikanalaztam belőle, valamennyit a húsából is lefaragtam egy kanállal. Betettem a sütőbe, hogy kicsit puhuljon, de igazából nem kell neki sok idő, a hokkaido nagyon gyorsan elkészül.
Olivaolajon hagymát, fokhagymát pároltam, hozzáadtam a kevés tökhúst, belekevertem a kész árpát, egy kiskanál pirosparikával megszórtam, majd belekanalaztam a tökbe és betettem a sütőbe.

(legközelebb fetát is keverek hozzá)

1 megjegyzés:

Dió Bisztró írta...

...hogy te milyen ügyes vagy!! ez valami fantasztikus, legalábbis nekem nagyon bejön, jól néz ki egészséges, és finom is lehet, ki fogom próbálni!!