2010. november 11., csütörtök

ROZS - fasírt


Éjszakára beáztattam 1 nagy bögre rozst,
reggel bő vízben puhára főztem, amikor készen lett, leszűrtem és betettem a késes robotgépbe, hogy viszonylag homogén legyen.
Sóztam, hozzákevertem egy kis fej apróra vágott hagymát, 2 gerezd fokhagymát, egy csokor petrezselymet, néhány levél bazsalikomot és egy kevés rozslisztet.
Vizes kézzel fasírtokat formáztam és olajban kisütöttem.

(Hidegen is nagyon finom szendvicsben zöldségekkel.)


5 megjegyzés:

Jutka írta...

Finom lehet :)

Bridge írta...

Erre még nem is gondoltam... köszi.

agnes írta...

Sziasztok,
nagyon finom és semmi munka nincs vele, nem esett szét, könnyen formázható... érdemes kipróbálni.

Kata írta...

Nekem rozsom nincs itthon,de van rozspelyhem, azzal megpróbálom! :)

agnes írta...

Kata,
majd írd meg, hogy sikerült-e, kíváncsi vagyok:)