2012. június 27., szerda

Glutén-, és tejmentes muffin


110 g Schär GM sütőliszt
75 g darált mandula
40 g teljes rizsliszt
80 g barna nádcukor
50 g pálmazsír
2 tojás
kb 100 ml víz
1 csapott tk GM sütőpor
vanília

összekevertem a pálmazsírt, tojássárgáját és a cukrot
hozzáadtam a sütőporos liszteket, mandulát, vaníliát, vizet
belekevertem a felvert fehérjét

175 fok, kb 20 perc

1 megjegyzés:

Réka írta...

Én is örülök, hogy feléled a blog. :) Sokszor jártam erre akkor is, mikor nem volt új bejegyzés, mert nagyon jó kis receptek vannak itt. Kíváncsi vagyok, hogy a diéta hatására javul-e az ekcéma. Nálunk Panni lett télen totál ekcémás (az egész testén), de mostanra szinte teljesen eltűntek, pedig nem diétáztunk. Ha a hidegebb idővel újra előjön, akkor mi is belefogunk majd egy tejdiétába. Amikor kijött az ekcéma, egy 3 hetes gluténmentes diétát csináltunk, de nem lett szebb, sőt, így azt gondolom, hogy nálunk, ha étel, akkor valószínűleg a tej lesz a ludas. :(