vagyis spagettitök, amit nem kell gyalulni, mert puhulás után a "szálaira" esik.
Félbevágtam, kivettem a magokat, bambuszgőzölőben megpároltam (lehet egészben forró vizben is megfőzni,vagy forró sütőben párolni). A héjából egy kivajazott tüzálló tálba boritottam a tökspagettit, leöntöttem meglehetősen fokhagymás és enyhén sós tejföllel,megszórtam sajttal és néhány szem tökmaggal. Nagyon finom lett. (nincs hosszú ü és i)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
6 megjegyzés:
Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy hol veszel ilyen "istengyalulta tököt"?
Köszönöm!
üdv.
Eszter
Szia Eszter,
mi most Ausztriában lakunk, itt tökszezonban a boltok, piacok is tele vannak ilyen tökkel (is). Én otthon sosem ettem ilyet, de a férjem azt mondja, hogy ők az Alföldön gyerekkorában is sokszor vettek, piacon...
Minden jót,
Ági
Hello, Neat post. There is a problem along with your site in internet explorer, could test this?
IE still is the market leader and a large section of folks will miss your excellent writing due
to this problem.
Also visit my website Read This Breast Actives Reviews Internet Site
Thanks very interesting blog!
Feel free to surf to my web blog - click the hyperlink to understand a lot more about idol lash
Nekem is van ha kell tudok adni .meg mag is van.Lévai Lászlóne Gyöngyi. Jellezd ha kell.
Szia. Ha nekem tudnál adni, megköszönném! 😇
Megjegyzés küldése