2009. január 16., péntek

MUSKOTÁLYTÖK KRUMPLIVAL


Nagyon gyors téli ebéd, ez sem recept (mostanában csak gyors ebédeink vannak:)
A krumplit felkockáztam, kevés vízben fedő alatt pároltam, amikor majdnem puha volt, hozzáadtam a tököt is, meglocsoltam olivaolajjal és tovább sütöttem, Tettem hozzá sót, petrezselymet. Fokhagymás joghurttal ettük. Ha lett volna itthon curry, azt tettem volna bele, de így is finom volt, bár túl korán tettem bele a tököt, eléggé szétesett, pedig azt szerettem volna, ha finomra sül.
Egyébként a finomra sült tökről jut eszembe: nemrégiben úgy sütöttem, hogy felvágtam csíkokra, fűszerekkel (bors, kakukkfű, só) és olivaolajjal bekentem, betettem a forró sütőbe és nagyon finom volt.

Nincsenek megjegyzések: