Pár szem krumplit egészben megmostam, egyenként alufóliába csomagoltam, betettem a sütőbe (környezettudatosan óvatosan vettem le az alufóliát róluk, minden darab újra felhasználható, ha legközelebb sütök krumplit:).Amikor készen lettek, az egyik oldalukat kicsit bevágtam, mellette kiskanállal kikanalaztam a belsejüket és zakuszkát töltötem bele. Persze lehet bele felesborsófőzeléktől kezdve bármit, juhtúrós zöldségeket, lencsét stb. nekem most ez volt a leggyorsabb megoldás (a zakuszkát Ali csinálta kb két éve és nagyon finom. Természetesen tartósítószer nélkül). A tetejére szórtam pici sajtot, de anélkül is remek. A gyerekek is nagyon szeretik, héjastól, mindenestől:).
2009. január 23., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
a Zakuszka recept is felkerül majd valamikor? :)
köszi!
persze, majd Ali, ő a befőzős:). amikor csináltuk (ipari mennyiségben), még nem írtuk a recepteket. Egyébként Szőregen tettük el 2006-ban, onnan cipeltük magunkkal és két és fél év után mindenféle tartósítószer nélkül egyet sem kellet kidobni, szerencsére.
Ha jöttök valamikor Bécsbe, még adunk is egy üveggel nektek szeretettel:).
Azok a szemek ott a háttérben gyönyörűségesek!!!!!!!!!!!!!!!
Megjegyzés küldése