1 kisebb zellergumó
pár szár zellerszár
néhány répa
2 maréknyi zöldbab
2 maréknyi cukorborsó
1 hagyma
(természetesen a zöldségek mennyisége és összetétele nem állandó:)
hidegen sajtolt olaj
curry
só
1,5 bögre bulgur
3,5 - 4 bögre víz
pár szár zellerszár
néhány répa
2 maréknyi zöldbab
2 maréknyi cukorborsó
1 hagyma
(természetesen a zöldségek mennyisége és összetétele nem állandó:)
hidegen sajtolt olaj
curry
só
1,5 bögre bulgur
3,5 - 4 bögre víz
Kicsit később beledobom a zöldbabot, sózom, fűszerezem (most épp curryvel, de van, hogy kakukkfűvel, bazsalikommal és akkor parmezánnal szórom meg a végén).
A bébiborsót a legvégén, közvetlenül azelőtt dobom bele, hogy lezárnám és hagyom a fedő alatt így nagyon finom, "roppanós" marad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése