2009. november 18., szerda

NEM IS RECEPT

csak kedvcsináló:) mert annyira nagyon finom...

Az alma közepét kiveszem, helyére durvára őrölt mandula + méz + fahéj + egy fél narancs levének keverékét töltöm.
Egy tűzálló tál aljára öntöm a narancs násik felének a kifacsart levét, szórok bele pár szem szegfűszeget, beleteszem az almákat, egy kevés mézet csorgatok minden alma tetejére, fóliát teszek rá és 200 fokon és kb 40 perc alatt készre sütöm.
A lehető legfinomabb finomság őszi/téli estéken....

1 megjegyzés:

gyöngyi írta...

Hol a csokitorta receptje, ami mögött Juli csücsül?
Követelem! Most! Nekem! Ide! (légyszi)
Külöben valami Jamie Oliver haselnut cake (italian) paszmatot kell megsütnöm, jobb ötlet híján. HELP!