Amikor a csajoknak sütök goffrit, mindeg csinálok Julinak is, eleinte szimplán liszt+víz keverékből, azt is nagyon szerette, aztánkitaláltam, hogy ha tennék bele almapürét, akkor finom is lenne, nem csak pont Juli-kézbe illő...
Aztán a nagyok is megkóstolták Juliét, azóta már kétszer sütöttem nekik is ilyet. Palacsintát, goffrit általában nem mérek, de most lemértem pontosan mindent, hogy lehessen reprodukálni:).
100 g zabliszt
200 g teljes búzaliszt
fél mokkáskanál sütőpor
késhegynyi őrölt vanília
2 finomra reszelt átlagos alma
3,5 dl víz
2 evőkanál olaj
Kicsit tovább sül, mint egy átlag goffri. Nálam ez a mennyiség 8 db-ot jelent.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése