A gyerekek nagyon szerették ezt a gyors, egyszerű ebédet nyers céklasalátával.
4 krumpli hajában megfőzve
1 karfiol
1 konzerv kukorica
vaj, liszt, tej, szerecsendió, sajt
1 kis marék zabpehely
1 bő marék durvára őrölt tökmag
Besamelt készítettem, kb így: egy diónyi vaj, két evőkanál teljes liszt, tej, szerecsendió, fűszersó. A végén reszelt sajtot szórtam bele, krémes állagúra kevertem.
Egy tűzálló tálba raktama krumliszeleteket, a nem túl puhára párolt karfiolt, megszórtam a kukoricával, ráöntöttem a sajtmártást és megszórtam a zabpehely/tökmag keverékével.Kevés ideig pirítottam a sütőben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése