2009. január 27., kedd

KAPROS-CUKKINIS CSICSERIBORSÓ

Az éjszaka beáztatott csicseriborsót két babérlevéllel kb 40 perc alatt megfőztem, közben hagymát, fokhagymát dinszteltem, rátettem a felkarikázott cukkiniket, fedő alatt megpároltam és a puha cukkinikarikákat kitettem egy tálra. A hagymához öntöttem egy nagy konzerv hámozott paradicsomot, kevés sót és amikor levettem a tűzről, egy fél csokor apróra vágott kaprot. A csicseiborsót leszűrtem, egy csapott kanál pirospaprikával megszórtam és ráöntöttem a paradicsomot, hozzákevertem a cukkinit. Árpagyönggyel ettük, a csajok tettek rá joghurtot is.

1 megjegyzés:

Kata írta...

Sziasztok!

Ez volt a mai vacsoránk és nagyon ízlett mindenkinek. Mi kuszkuszt ettünk hozzá és még biztosan sokszor el fogom készíteni :o)