2010. október 17., vasárnap

Gersli-egytál

kevés olajon dinszteltem egy kisebb szál felkarikázott póréhagymát, hozzáadtam 4-5 szál felkarikázott sárgarépát, az előtte egy órára beáztatott gerslit, apróra zúzott fokhagymát, megszórtam 1 kiskanál pirospaprikával, felöntöttem vízzel, miután felforrt, adtam hozzá néhány kocka krumplit, fél kg kelbimbót, és kis lángon kb fél óra alatt készre főztem. Sóval, köménnyel és borsikafűvel ízesítettem (és mindenképpen tettem volna hozzá sok friss petrezselymet, ha lett volna itthon).

1 megjegyzés:

Mónika írta...

Szia Ági, tegnap megcsináltam - kis változtatásokkal a diéta miatt - és nagyon-nagyon finom lett. A köleses sütit szinte hetente sütöm mostanában, ennyi kölest életünkben nem ettünk, mint most:-) Mónika