2012. július 5., csütörtök
Tej-, és gluténmentes keksz
3-4 maroknyi magot beledobtam a robotgépbe (napraforgó, mandula, fenyőmag, tökmag... bármi lehet), adtam hozzá két evőkanál mézet, egy tojást, és kb 2 evőkanál barna rizslisztet (nyilván nagyobb tojásnál vagy kevesebb maggal lehet, hogy több liszt kell). A lényeg, hogy ne legyen túl lágy a massza. Amikor kivettem a robotgépből, kevertem még hozzá len-, és szezámmagot, egy evőkanál kókuszreszeléket.
Rizsliszttel megszórt deszkán kinyújtottam, formáztam, előmelegített 180 fokos sütőben gyorsan kisütöttem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Örülök az új recepteknek!
Szia! Esetleg meg tudod mondani, hogy vegán módon hogyan készíthető el (tojásmentesen)? Mert nagyon ínycsiklandó, kipróbálnám.
Szia Betti!
Szeretem a blogodat, jók a receptek, sokat kipróbáltam, használok. Ezért gondoltam Rád, és egy díjat szeretnék továbbadni Neked.
http://sutacica.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam-erikatol.html
Remélem elfogadod!
Üdv: Anita
Megjegyzés küldése