Gyors vacsorák címszó alatt olyan nagyon-nagyon egyszerű, nagyon-nagyon gyors zöldségételeket gyűjtök össze, amit mi vacsorára szoktunk enni és amiket a lányok is nagyon szeretnek, mint pl az egyszerű sült padizsán:
felszeletelem, besózom, lisztben megforgatom, vízbe mártom, a serpenyőben olajban megsütöm. Rozskenyérre tesszük és paradicsommal esszük. Nagyon finom:-)
2007. szeptember 20., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Miért kell vízbe mártani?
mert így finomabb lesz, kicsit ropogósabbra sül, és az olaj nem lesz tele liszttel, mert nem szórodik le róla.
ezt én is ki fogom próbálni, nagyon jól hangzik!
Legutóbb rántva ettünk padlizsánt, tökmagos -napraforgómagos bundában. Az is finom volt... :)
Megjegyzés küldése