2009. június 1., hétfő
JOGHURTOS PADLIZSÁN
2 padlizsán (felkarikázva, besózva fél órát állni hagytuk)
mindkét oldalát olivaolajon megsütöttük egy felkarikázott piros paprikával együtt, majd félretettük.
Ugyanabba az edénybe beletettünk 2,5 dl joghurtot és 2 nagy gerezd fokhagymát, sót és kislángon összesütöttük majd összekevertük a padlizsánokkal és forró sütőben addig hagytuk, míg elfőtt a leve.
(Ehhez salátát és a focacciat ettük)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Ez finom volt! Köszönjük az ötletet. Eddig mindig csak hidegen simára kevert (római köményes, sós) joghurtba forgattam a padlizsánokat, és salátaként ettük, de ezt is felveszem a repertoárba.
(Pitát vettem hozzá, nem lett volna időm a foccacciá-kra.)
Szívesen:)), örülök, hogy ízlett!
Megjegyzés küldése