
Újabb egyszerű és gyors ebéd: a saslik. Jobb híján a sütőben grillezve. Az eredmény tökéletes, a gyerekek elégedettek voltak és mi, felnőttek is, mert nem kellett órákig főzöcskézni. Összevágtam a zöldségeket (
cukkini,
padlizsán,
paprika,
hagyma,
paradicsom,
krumpli) és a
tofut, páclébe tettem pár órára:
olivaolaj,
citromlé,
mustár,
fokhagyma,
só,
kakukkfű,
bazsalikom. A tofuhoz még
curry-t is szórtam.

Felszúrkáltam a pálcára, a sütőt 200 fokra, grill funkcióra állítottam, gyorsan készen lettek a nyársok és krumplit még külön is sütöttünk, mert azt nagyon szeretik így a csajok.

Ezt megelőző alkalommal grilleztünk spárgát is, nagyon-nagyon finom lett. Hozzá citromos fokhagymás, friss zsázsacsírás joghurt és saláta.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése