![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_NXD7wkrCawA1OuNZDl87FTlR_y30xrYO6K88J6HHO7KeYqufFhpnW-vgdiYqoIp07yvRQnyB54R9e1gZP0QFXGdmAL8i9lsGqHbJMmTow3LsPq66G9HaDmS0tliEK226GufM2OgWFvI/s320/karf1.jpg)
4 krumpli hajában megfőzve
1 karfiol
1 konzerv kukorica
vaj, liszt, tej, szerecsendió, sajt
1 kis marék zabpehely
1 bő marék durvára őrölt tökmag
Besamelt készítettem, kb így: egy diónyi vaj, két evőkanál teljes liszt, tej, szerecsendió, fűszersó. A végén reszelt sajtot szórtam bele, krémes állagúra kevertem.
Egy tűzálló tálba raktama krumliszeleteket, a nem túl puhára párolt karfiolt, megszórtam a kukoricával, ráöntöttem a sajtmártást és megszórtam a zabpehely/tökmag keverékével.Kevés ideig pirítottam a sütőben.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjix45KyWI-MRFgvE22dDxJhStYbVmxhjD2SoJUsFOBgkTU_y-2O8rZ9xU0iFNHPL73ryOQwsIYdZbe_dBS0EtkXPnylF4Qjn66vX9j_iI5ZrTQ7XhiEDiR2DYYRQ0Spv9ElO9qVHQ41Q/s320/karf.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése