![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQPKpYs93qBSHxzuje97WQtodomYiD-5RDj-gy_RjW5cKyd-uJ0rqmI9kQW7AgvLuekEFd1iP2aiWwthwEdw4gtvMrREKdW-DBgoh4VN-MXE_UIvR9LjZeqSkTlb3Sotvhoj5aJzE0WGg/s200/tmag1.jpg)
1 gerezd (először véletlenül egy fejet írtam....) fokhagyma
1 fél citrom leve
2-3 evőkanál tökmagolaj
pár szem mazsola
só
A tökmagot szárazon megpirítottam egy serpenyőben és a konyhai aprítóban az összes hozzávalóval elturmixoltam.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYn0bM2S65y2feo0aRGpBfWzdN1McpA005-T2TKSAezC5nt45GXwQBfl4yOWW3Ldvqng4qJlTMeX_Pd6ANiQyQuWBK8EB-cgAFVjbZVJYKLlN4yrdAuvWnllnc4wKiPCUuHtld1_4_9IE/s200/tmag.jpg)
Mindenféle recept - ötletadó és emlékeztető...
2 megjegyzés:
most olvasgatom ezeket a kenyerre valokat es egyik jobb mint a masik. meglatjuk a kolkok megeszik-e?;-))
Nagyon finom volt, köszi!:-) Fel is tettem ma a blogra.
Megjegyzés küldése