![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7T91OFfuiG6Zj_tmvGt9mSL2IlB5Ex87LdVxDkLQpmNPoaHmYQFmohxWEIpbRIkMe-JFDQugel0TG4l4UcO2pJcC-1930pFqBoUi1ro9zV_rTPLpLDPLl9lYDry_pgDTNL9Tz-uLnA70/s320/hal.jpg)
hagyma, gomba, zöldségek, rizs
A mártás:
pici vaj, pici liszt, fokhagyma, tárkony, tejszín, só, citrom
A tengeri halakat kiolvasztom, leszárítom, besózom.
Teflonban vajat olvasztok, a hal mindkét oldalát készre sütöm, tálra teszem.
A teflonban megdisztelem a hagymát, gombát, szintén kiteszem a tálra.
Teszek még vajat a sütőbe, bele fokhagymát, liszttel megszórom, tejszínnel felöntöm, sok táronnyal ízesítem. A mártást nálunk mindenki a saját tányérján ízesíti (sok) citrommal...
Ezalatt megpárolom a zöldségeket (most épp répát, zödbabot) és főzök rizst.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIBG7Zr9KnEzaqyhjLhhSP3lJfk4wdyGu2OU76AVWv2cSTLVVhpP1hn8zJbIoOrbCD0QKrLH02LJ66VmzW_X9qyBHXCZzKAN_wjWUuQg4zveuU9KJkh5D96mNgYqGzbz_1KpDfu8ZjF80/s320/hal1.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése