![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixchvaYPtNLaQvqWdrhJYihikqf7s2EzA1ExZDBDWtTKu3f5cwlw3svOcpwBWZzkjj4BXdQBRA3FbFb0-w3kfn8Kxw_iKVqjkFyTfCTIIMeqSGWrotOLg1lE3tPxILfqiMfWlPl7tRcsA/s320/karfiol1.jpg)
karfiol, sárgarépa
tojás,
liszt,
só és fűszerek (fokhagyma, kömény és szerecsendió)
A bambuszgőzölőben megpárolom a zöldségeket, összetöröm, egy tojást teszek hozzá, sót és a fűszereket, illetve annyi lisztet, hogy eléggé sűrű massza legyen.
Kanállal forró olajba szaggatom, mindkét oldalát átsütöm. A sárgarépától gyönyörű színe van, és nálunk a gyerekek tejföllel nagyon-nagyon szeretik.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgB68zcKnIHNGiiruUjNSJQNEf5v4nQoDPLEMmE8-E45fqPzidWN3weIRHTWJ-UHQrE0HSajLoTBv83rWnzEG5-Is8Zgwra5uqGEVlpK-dBQbiUKt1QhTPHwerKwnR4yaqAZJWc1iLI5vc/s320/karfiol2.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése